Over ons

Nimbus is een modelvliegclub die gevestigd is aan het Kattenlegerse pad te Bemmel (Gemeente Lingewaard). De club bestaat al sinds 1980, en bestaat uit ongeveer 70 leden. Als het weer het toelaat zijn er iedere dag leden te vinden die met model vliegtuigen en helikopters in de weer zijn. 

Er is als het weer het toelaat altijd dus wel wat te zien en te beleven, en vliegt je zelf niet, maar heb je wel interesse in deze tak van hobby, kun je altijd komen kijken, en al je vragen stellen aan de aanwezige leden. Ervaar hun enthousiasme, en wie weet, ligt ook voor jou hier een prachtige hobby.

De afgelopen jaren heeft onze vereniging behoorlijk in de lift gezeten, en zijn we van 35 leden snel gegroeid naar 70 leden. De oorzaak hiervan is dat de leden zich zeer sterk hebben ingezet in het veld en alles erop en er aan. Zo is ons veld begin van het jaar 2014 voorzien van een stuk kunstgras ter grote van 59 meter lang en 18 meter breed, waardoor ook vliegtuigen die lichter zijn en met kleinere wielen vaak niet goed uit de voeten konden op gewoon gras, nu toch het luchtruim kunnen kiezen. Ook hebben we een klein onderkomen in de vorm van 3 bushokjes en een schaftkeet, waar eventueel geschuild kan worden als het onverhoopt toch een keer regent, of juist tegen de zon. ook zijn er ruime werk/opbouwtafels gerealiseerd, waardoor modellen gemakkelijk kunnen worden opgebouwd en afgebroken.

Dus denk je...hé...dat is een hobby waar ik wat mee wil, en onze vereniging spreekt je aan, mail dan even naar de secretaris, en hij kan je inschrijven, waarna je ook van alle faciliteiten van RMV Nimbus gebruik kunt maken, en deel uit kan maken van een gezellige groep hobby genoten.

Dus heeft u in het weekend niks te doen, en is het mooi weer, kom een kijkje nemen, en dan zien we u graag op ons veld.

Vriendelijke vliegers Groet van alle leden van Radio Modelvlieg Vereniging Nimbus te Bemmel

RMV Nimbus Bemmel

 

 

 

 

Nieuwsarchief

Sponsoren / Partners